Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δείτε τι έπαθε αυτός ο επιχειρηματίας που έβαλε στο ξενοδοχείο του 140 «μετανάστες». ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε τι έπαθε αυτός ο επιχειρηματίας που έβαλε στο ξενοδοχείο του 140 «μετανάστες»
Aπλήρωτο ξενοδοχείο στα Χανιά που φιλοξενούσε τρία χρόνια «πρόσφυγες». Λογάριασε χωρίς το κράτος ο ξενοδόχος από τη Νέα χώρα Χανίων, , ο οποίος εδώ και τρία χρόνια περιμένει την πολιτεία να τον αποζημιώσει για τη φιλοξενία 140 προσφύγων.  Τον Απρίλιο του 2014, μετά από πρόταση της περιφέρειας , δέχθηκε να φιλοξενήσει Σύρους πρόσφυγες...
οι οποίοι όμως εγκλωβίστηκαν στα Χανιά καθώς δεν αποδέχθηκαν πολιτικό άσυλο.  Έτσι ξεκίνησε η οδύσσεια για τον Μανώλη Βολικάκη που πλέον απειλείται με οικονομική καταστροφή αφού το ξενοδοχείο του τα τρία αυτά χρόνια δεν λειτουργούσε και τα χρέη συσσωρεύονταν.  Nα υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε φτάσει και στη Βουλή με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – μεταξύ αυτών και του Γιώργου Σταθάκη – τον Ιούλιο του 2014 αλλά και με ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη την ίδια περίοδο. Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις με τη συμμετοχή φορέων για την εύρεση λύσης.  Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΑ TV:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου