Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Κων. Κυρανάκης: Ο νόμος της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, μας γυρίζει στο 1980

Την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης με στόχο να μην περάσει ο νόμος της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, «που μας γυρίζει στο 1980», επισημαίνει ο Κωσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο νόμος Γαβρόγλου αν ψηφιστεί «διώχνει ουσιαστικά από τα πανεπιστήμια τους διαπρεπείς ακαδημαϊκούς», «επαναφέρει το άσυλο ανομίας», «υποβαθμίζει τα μεταπτυχιακά» και «πλήττει τη διαφάνεια και την αυτονομία των πανεπιστημίων», αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, εξηγώντας γιατί η ΝΔ είναι αντίθετη με αυτόν τον νόμο.
Επιπλέον παρουσιάζει την πρόταση του κόμματός του για την Παιδεία, η οποία «μπορεί να βάλει φρένο στη φυγή των νέων προς το εξωτερικό και μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας». «Τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν μεγάλες δυνατότητες να προσελκύσουν φοιτητές από όλο τον πλανήτη και να συμβάλουν έτσι στην ανάπτυξη», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου