Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Νέο σοκ στο Λονδίνο: Τρεις γυναίκες μαχαίρωσαν 30χρονη νηπιαγωγό που πήγαινε στη δουλειά της, φωνάζοντας «Θα σε πάρει ο Αλλάχ»


Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί σε κεντρική λεωφόρο, στο Λονδίνο, όταν μια νηπιαγωγός μαχαιρώθηκε από τρεις άλλες γυναίκες, ενώ εκείνη πήγαινε στη δουλειά της. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα, που εργάζεται σε νηπιαγωγείο, μαχαιρώθηκε από τρεις γυναίκες που της επιτέθηκαν, φωνάζοντας...
“θα σε πάρει ο Αλλάχ”.
Η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου, επιβεβαίωσε την επίθεση στην άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους. Μάλιστα για μερικές ώρες, εξαιτίας του γεγονότος τα σχολεία έκλεισαν.
Οι τρεις γυναίκες, που προφανώς της είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που εκείνη πήγαινε στην δουλειά της, της επιτέθηκαν από πίσω, μαχαιρώνοντας την, σε κεντρική λεωφόρο, στο βόρειο Λονδίνο, ενώ διέφυγαν τρέχοντας, όταν ένας άνδρας έτρεξε να βοηθήσει το θύμα.
Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι το σχολείο έχει "σφραγιστεί" λόγω του γεγονότος και ότι τα παιδιά είναι ασφαλή.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα, οι τρεις δράστριες διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές αρχές το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου