Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με το άγριο έγκλημα του 57χρονου Γλυφαδιώτη στη Φθιώτιδα: Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Τον δολοφόνησαν άγρια και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο - Είχε τον δολοφόνο στο αυτοκίνητό του - Οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα που ταυτοποιήθηκε.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πολίτης...
που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άνδρα.  Στις 6:20΄ το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα "Λεβέντη", είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.  Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.  Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.  Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για έναν 57χρονο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη Φθιώτιδα.  Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα. Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε  δίπλα του.  Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.  Είχε τον δολοφόνο στο αυτοκίνητό του  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα Rover χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια. Είναι το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγε ο δολοφόνος αφού τον σκότωσε.  Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θύμα και δράστης ταξίδεψαν μαζί από Αθήνα για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ το Σαββάτου, με το αυτοκίνητο του θύματος.  Το άγριο έγκλημα φέρεται να έγινε νωρίς τα ξημερώματα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:00' το πρωί.  Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφου εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.  Το θύμα διέμενε στη Γλυφάδα όπου εκεί δραστηριοποιούταν και επιχειρηματικά με το εμπόριο, ενώ έχει μια κόρη που βρίσκεται στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου