Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ Η .. ΤΣΑΚΑΛΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ σ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΪΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ. ΒΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ .... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Pride 2017
Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός 
 
(ΦΩΤΟ. Η .. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ   ΖΩΪΤΣΑ!!) Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να λάβει μέρος στο Athens Pride 2017....
(ΦΩΤΟ. ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΝΗΣΙΔΑ ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ Ο .. ΦΙΛΗΣ)
Ο Τσακαλώτος παρευρέθηκε εκεί με μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κρατούσαν κ ένα πανό το οποίο έγραφε 


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Athens Pride - ΦΩΤΟ
«Χαμογέλα και εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικός γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».
Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Pride 2017








Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής. «Αποτελεί βαθιά μας πεποίθηση ότι ο πλήρης σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, είναι προϋπόθεση συνεκτικής και αλληλέγγυας ανάπτυξης μιας κοινωνίας» επισήμανε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Pride 2017
Την πλατεία Συντάγματος παραχώρησε για τις ανάγκες του Φεστιβάλ ο Δήμος Αθηναίων. Όπως είπε η αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, Νέλλη Παπαχελά, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ κατέθεσαν μελέτη κοινόχρηστου χώρου για τη χρήση της πλατείας Συντάγματος, «μια μελέτη που θεωρώ ότι θα πρέπει να λειτουργήσει υποδειγματικά για τον Δήμο σχετικά με τη χρήση του δημόσιου χώρου».
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Pride 2017
Σημειώνεται επίσης, ότι στις 14 και 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης «Thessaloniki Pride» με θέμα «Έλα όπως είσαι».
Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Pride 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου