Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ!! Ο Αλγερινός τρομοκράτης με το σφυρί είχε βραβευθεί ως δημοσιογράφος από την Ε.Ε. για άρθρο του για ρατσισμό κατά των λαθρομεταναστών! ΦΩΤΟ

Ο τρομοκράτης με το σφυρί που επιτέθηκε στην αστυνομία έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στη Γαλλία είχε πάρει βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για άρθρο του για το ρατσισμό κατά των λαθρομεταναστών... μεταδίδει η Σουηδική Fria Tider.
Ο Φάριντ Ίκκεν, 40 ετών, βγήκε από πλήθος τουριστών την Τρίτη το απόγευμα και έστρεψε το όπλο του σε τρεις αστυνομικούς. Ο Αλγερινός έριξε έναν από τους αξιωματικούς στο έδαφος, φωνάζοντας «αυτό είναι για τη Συρία» πριν οι αστυνομικοί του ρίξουν δύο σφαίρες.
Φωτογραφία: Daily Mail
Ο Ίκκεν, ο οποίος κουβαλούσε μαχαίρια κουζίνας, σφυρί και άλλα όπλα τέτοιου είδους, τραυματίστηκε στην επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ονομάζεται “Μασίπ Φάριντ Ίκκεν” και εργάστηκε μέχρι τη σημερινή περίοδο ως δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο της Σουηδίας, στο UNT και στο περιοδικό Fria Tidningen.
Τώρα αποδεικνύεται ότι το 2009 κέρδισε το “Εθνικό Βραβείο Δημοσιογραφίας της Ε.Ε. κατά των διακρίσεων” για ένα άρθρο σχετικά με τους παράνομους μετανάστες στην Folket i Bild.
“Το άρθρο του Μασίπ Φάριντ ασχολείται με τους αιτούντες άσυλο που δεν δικαιούνται ιατρική περίθαλψη και οι οποίοι γι’ αυτό αναγκάζονται να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη, καθώς και με το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και άλλους που εξακολουθούν να παρέχουν υγειονομική περίθαλψη στους αιτούντες άσυλο”, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη δήλωση, όπως μεταδίδει η Σουηδική εφημερίδα Journalisten.
Αφού κέρδισε το βραβείο το 2009, ο Ίκκεν δήλωσε: «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι έχει δοθεί προσοχή σε τόσο σημαντικά θέματα όπως οι διακρίσεις και η πολυπολιτισμικότητα», σύμφωνα με την Βρετανική Daily Mail.
Ο Φάριντ Ίκκεν είναι παντρεμένος και με Σουηδέζα γυναίκα, σύμφωνα με την Σουηδική Expressen.


offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου