Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Πρόταση ΒΟΜΒΑ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ...Όπως σας ενημερώσαμε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, επισκέφτηκε  και ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την προϊστάμενη αρχαιόλογο κ. ΜΑΛΑΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και τον Πρόεδρο της Αμφίπολης και Αρχιφύλακα του μουσείου, κ. KOXΛIAPIΔH AΛEKOΥ, ενώ στη συνέχεια   επισκέφτηκε τον ΛΟΦΟ ΤΥΜΒΟΣ
ΚΑΣΤΑ, παρουσία και του Δημάρχου Αμφίπολης, κ. KΩΣTA MEΛITOY, ενώ βρέθηκε και στην Παλαιοχριστιανική Αμφίπολη, παρουσία του  Εφημέριου του Ι.Ν. Αμφίπολης, Αρχιμανδρίτη κ.κ. KYPIΛΛOY ΣTAYPOΠOYΛOY.

Βλέποντας τη εμφανή αδιαφορία της Πολιτείας και την εγκατάλειψη ενός ιστορικού Μνημείου προχώρησε σε μία πρόταση ΒΟΜΒΑ.
Εισηγήθηκε όλα τα κόμματα να δώσουν το 5-10% της κρατικής τους επιχορήγησης για να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα δεσμεύτηκε προσωπικά πως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα συνδράμει οικονομικά, παρόλο που δεν λαμβάνει επιχορήγηση από το κράτος.
Ο στόχος είναι διττός, οικονομικός αφενός, Εθνικός δε.

Αφενός μεν με τη γρήγορη αναστήλωση του έργου θα υπάρξει οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ανάπτυξη που το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει στους βασικούς του άξονες.

Αφετέρου δε θα είναι ένα ράπισμα στην Σκοπιανή Προπαγάνδα η οποία επιβουλεύεται το όνομα Μακεδονία, την Ελληνική Ιστορία και φυσικά το ιστορικό πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Θα είναι ένα ράπισμα, καθώς η Ελλάδα θα έχει άλλο ένα μεγάλο μακεδονικό μνημείο στην περιφέρειά της. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν κανένα.
Μεγαλύτερη απόδειξη που ξεντροπιάζει την σκοπιανή προπαγάνδα δεν υπάρχει.
Ελπίζουμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δεχτεί την πρόταση του Κ. Βελόπουλου, του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου