Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ για τους ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ...

 Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται από τις ΗΠΑ και αποτυπώνουν μια σκληρή πραγματικότητα. 
Το 41% των ατόμων που είναι τρανσέξουαλ έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν τουλάχιστον μία φορά. Αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, σχετίζεται περισσότερα σε ψυχολογικά αίτια, παρά σε κοινωνικά. 

 

Όπως υπογραμμίζουν οι ψυχολόγοι, ακόμα και αν το περιβάλλον έχει αποδεχθεί την αλλαγή φύλου, οι άνθρωποι αυτοί έχουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και τις εσωτερικές συγκρούσεις που βιώνουν. 
«Όταν ένα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεται στο μυαλό και όχι το σώμα, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία φύλλου», υπογραμμίζει το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου