Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ !! ΦΟΒΕΡΕΣ Καταγγελίες για εμπόριο ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια. «Χρειαζόμαστε διατάξεις περί επαναφοράς του πανεπιστημιακού ασύλου;» διερωτάται ο αναπληρωτής πρύτανης του ΑΠΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκληματικότητας μέσα στα πανεπιστήμια
Επιθέσεις, λαθρεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών και εκτεταμένα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας μέσα στα πανεπιστήμια της χώρας κατήγγειλαν προ ημερών 30 πανεπιστημιακοί καθηγητές. Πρόκειται για τα ιδρύματα...
για τα οποία χιλιάδες νέοι ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη τον εξεταστικό τους μαραθώνιο για να λάβουν μία από τις θέσεις εισακτέων.
Ο αναπληρωτής πρύτανης του Αριστετελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Λαόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην «Ελευθερία του Τύπου»: «Σε ένα ευνομούμενο κράτος δεν θα έπρεπε να συζητάμε όσα συζητάμε σήμερα. Στον χώρο γύρω από το Πανεπιστήμιο αλλά και σε σημεία του campus γίνεται οργανωμένη εμπορία ναρκωτικών, συχνά δε μέσα στα κυλικεία που ψωνίζουν οι φοιτητές».
«Χρειαζόμαστε διατάξεις περί επαναφοράς του πανεπιστημιακού ασύλου;» διερωτάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου