Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

  • Με ένα χρυσό και δύο χάλκινα επέστρεψε η «Νέα Τραπεζούντα» Ελευσίνας από τη Βουλγαρία
    (Φωτ.: Παναγιώτης Κοπαλίδης)
Με τρεις σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά τάε κβο ντο, και συγκεκριμένα το 3ο Open Hereya Trophy, ο Αθλητικός Σύλλογος «Νέα Τραπεζούντα» Ελευσίνας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 27 Μαΐου στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Χριστίνα Στέρπη και από ένα χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Σταβυλιώτης και η Ιωάννα Αβιτίδου.
Ο Σύλλογος συμμετείχε συνολικά με πέντε αθλητές εκ των οποίων οι τρεις κατέκτησαν θέσεις στο βάθρο. Στους αγώνες συμμετείχαν 85 αθλητικοί σύλλογοι με 800 αθλητές και αθλήτριες από βαλκανικές χώρες, κυρίως από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Οι αθλητές πήραν πολλές εμπειρίες από το τουρνουά, αγωνίστηκαν με ξένους και έμπειρους αθλητές και έτσι έθεσαν ψηλότερους στόχους, δήλωσε ικανοποιημένος στο pontos-news.gr ο προπονητής του Συλλόγου Παναγιώτης Κοπαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου