Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο K. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ για το Μενίδι…


Άστραψε και βρόντηξε ο Κ. Βελόπουλος για τον ξαφνικό ‘πόνο’ όλων των ενδιαφερομένων για το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο Μενίδι.
Με δύο δηκτικά τουιτς του σχολίασε τον εμπαιγμό απέναντι στους κατοίκους της περιοχής του Μενιδίου και στηλίτευσε την υποκρισία των κυβερνόντων, εχόντων και κατεχόντων.
Αφενός μεν σχολίασε τον εμπαιγμό των ΜΜΕ απέναντι στους Έλληνες και ειδικότερα τους Μενιδιάτες, καθώς όλοι γνωρίζουν
πως το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν ξεκινά από το βαποράκι, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης αλλά από τον μεγαλέμπορο. Μόνο που οι μεγαλέμποροι κινούνται στις καλύτες περιοχές, εκεί που το χρήμα ρέει άφθονο και σίγουρα τους δίνει την ασυλία από το νόμο. Γι αυτούς όμως τα συστημικά ΜΜΕ δεν λένε κάτι. Πώς άλλωστε να πουν, όταν όλα είναι ελεγχόμενα από μια διαπλοκή που έχει φθείρει την κοινωνία.

Παράλληλα όλοι όσοι ωρύονται στα ΜΜΕ (κι όχι μόνο) για την έλλειψη αστυνόμευσης στα Δ. Προάστια ξεχνάνε πως εδώ και δεκαετίες υπάρχει ένα άλλο Άβατο στο κέντρο της Αθήνας, τα Εξάρχεια. Όταν δεν μπορείς (ή δε θες μήπως) μερικά οικοδομικά τετράγωνα να φτιάξεις, πως θα βοηθήσεις ουσιαστικά τους πολίτες; Πώς θα τους προστατέψεις;

Ή δε θες ή δε μπορείς. Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση είναι μονόδρομος. Για όλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου