Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Παγκόσμιο ρεκόρ για τρίτη σερί χρονιά(!) στα 200μ. πεταλούδα ο χρυσός Μιχαλεντζάκης!!!

Παγκόσμιο ρεκόρ για τρίτη σερί χρονιά(!) στα 200μ. πεταλούδα ο χρυσός Μιχαλεντζάκης!!!

Ως άθλημα Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη θα μπορούσε να
μετονομαστεί αυτό των 200μ. πεταλούδα στην κατηγορία S9, μιας και ο Εβρίτης κολυμβητής έκανε για τρίτη συνεχόμενη φορά (!!!) παγκόσμιο ρεκόρ στο συγκεκριμένο στυλ κολύμβησης και μάλιστα στην ίδια διοργάνωση. Στο παγκόσμιο μίτινγκ κολύμβησης του Βερολίνου IDM Berlin o  Μιχαλεντζάκης «ανάγκασε» το χρονόμετρο να σταματήσει στα 2:09.68, βελτιώνοντας τη δική του επίδοση πέρσι (2:10.25), ενώ πρόπερσι είχε πραγματοποιήσει την κούρσα σε 2:13.09.

Το Παγμόσμιο του Μεξικό πλησιάζει και ο Μιχαλεντζάκης δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να διεκδικήσει και άλλες κορυφές σε ακόμη μία τεράστια διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου