Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ με το ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ...


Θέμα ημερών είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν αντίστροφα, προκειμένου να ξεκινήσει να χτίζεται το όνειρο του κάθε Ενωσίτη.
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν να πάρουν τις επόμενες μέρες στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", τα στελέχη του ΥΠΕΝ έκαναν αναλυτική και την τελική αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει ο φάκελος της ΑΕΚ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν οι υπογραφές.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου