Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! Θάνου: Θα συνεχίσω τη μάχη κατά της διαπλοκής

«Θα συνεχίσω μέχρι τέλους τη μάχη κατά της διαπλοκής» δήλωσε μεταξύ άλλων με συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.
Όταν ρωτήθηκε για τις ενστάσεις που εκφράζονται αναφορικά με τον διορισμό της στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της η Β. Θάνου, απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι υποκριτικό αυτό που εκφράζεται από ορισμένους, οι οποίοι περιέργως πέρασαν στην επίθεση, ενώ φαίνεται να ξεχνούν ότι ο μετέπειτα υπουργός επί κυβέρνησης Παπαδήμου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Γιώργος Σταυρόπουλος, 20 ημέρες μετά τη συνταξιοδότηση του και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου διορίστηκε στην ίδια θέση επί πρωθυπουργίας του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου