Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Δύναμη ψυχής από τον Τσαπατάκη! Συγκινεί ο παραολυμπιονίκης ποζάροντας όρθιος στην πισίνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες κατόρθωσε να γίνει το απόλυτο… «viral ψυχής» η νέα φωτογράφιση του παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαλαπατάκη στην πισίνα.
Μέσα από τον φακό του φωτογράφου Νικόλα Σαμαρά, παρακολουθούμε τον νεαρό αθλητή να ποζάρει όρθιος δίπλα στο αναπηρικό του καροτσάκι μέσα στο νερό κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Όπως είναι γνωστό, πριν από 11 χρόνια, ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μετακινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου