Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ντοκουμέντο για την Ηριάννα: Τι αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της ΕΛ.ΑΣ.

Το Real.gr φέρνει στο φως την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της ΕΛ.ΑΣ. για τα όπλα, που είχαν βρεθεί θαμμένα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου το 2011 και τους γεμιστήρες, σε έναν εκ των οποίων είχε εντοπιστεί «μέρος μη πλήρους DNA» της Ηριάννας Β.Λ. που καταδικάστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε κάθειρξη 13 ετών ως μέλος της τρομοκρατικής «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Όπως προκύπτει από την έκθεση, τα όπλα δεν είχαν καμία σχέση με τη δράση της οργάνωσης ή με οποιαδήποτε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα











Σύμφωνα με την υπεράσπιση της Ηριάννας Β.Λ. αυτό είναι το πιο κρίσιμο γεγονός που θέτει εν αμφιβόλω την ετυμηγορία του δικαστηρίου, καθώς η Ηριάννα καταδικάστηκε ως μέλος των «Πυρήνων» για ένα μέρος μη πλήρους DNA, σε γεμιστήρα των συγκεκριμένων όπλων, τα οποία ωστόσο δεν απεδείχθη από τις έρευνες ότι σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

Τα συγκεκριμένα όπλα είχαν βρεθεί θαμμένα στον χώρο του ΕΜΠ, στις 18 Νοεμβρίου του 2011.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης , ενοχοποιητικό στοιχείο αποτέλεσαν οι προσωπικές σχέσεις της Ηριάννας με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Π., ο οποίος έχει δηλώσει φίλος με μέλη των «Πυρήνων», αλλά έχει αθωωθεί ομοφώνως από το δικαστήριο.

Το σκεπτικό επικαλείται την έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι της θείας της Ηριάννας, τον Μάρτιο του 2011, όπου είχε βρεθεί η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της και τον συγκατηγορούμενό της Περικλή.

Το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι «όλοι δεν διατηρούσαν μεταξύ τους μόνο κοινωνικές επαφές, αλλά εντάσσονται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο…».

Μάλιστα, ως απόδειξη αναφέρονται ταξίδια τους στο εξωτερικό –του Περικλή και του Κωνσταντίνου Π.– όπως στη Βαρκελώνη «αδικαιολόγητα, όχι για αναψυχή σε πόλη που είναι γνωστή για τη δράση τρομοκρατικών οργανώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου