Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Καταπέλτης για τα νυχτερινά club! Το ξέπλυμα χρήματος η δηθενιά τα ναρκωτικά & οι γυναίκες..τα στέκια που συχνάζει η πλέμπα

Σε νυχτερινό club πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου στην ηλικία των 18. Δεν είχα κλείσει τραπέζι και δεν είχα διάθεση να πάω, απλώς με παρέσυραν οι φίλοι μου για να πιούμε ένα ποτό και να φλερτάρουμε. Θυμάμαι μια ουρά από 40 άτομα να περιμένουν να μπουν, κάτι πορτιέρηδες τελευταίας υποστάθμης να πουλάνε τσαμπουκά καθώς και κάτι «πουθενάδες»...
που αν τους γύρναγες ανάποδα δεν είχαν ούτε ένα ευρώ, να υποδύονται τους μάγκες. Επίσης, θυμάμαι και κάτι γυναίκες που είχαν βάλει ένα κιλό μακιγιάζ, με μια μύτη μέχρι τον ουρανό, να υποδύονται τις ντίβες με την πιστωτική του μπαμπά ή με το εικοσάευρω που αποταμίευσαν με αιματηρή οικονομία. Όμως, αυτό που μού προκάλεσε αποστροφή ήταν η δηθενιά. Φυσικά, πίσω από τη βιτρίνα της «γκλαμουριάς», υπήρχε ένα κύκλωμα διακινήσεως ναρκωτικών και γυναικών, με μπραβιλίκια και εκβιασμούς. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι αρκετά νυχτερινά μαγαζιά λειτουργούν σαν πλυντήρια ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Έκτοτε, δεν ξαναπάτησα το πόδι μου σ’ αυτά τα «χαμαιτυπεία». Πάντα επιλέγω εστιατόρια με ποιοτικό φαγητό ή μικρά bars που σού προσφέρουν εξαιρετικά cocktails μακριά από την πλέμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου