Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!! Νέα εξέγερση των λαθρομεταναστών στη Μόρια Βάζουν φωτιές μέσα και έξω από το hotspot

Νέα εξέγερση των μεταναστών στη Μόρια
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού για μία ακόμα φορά σημειώνεται εξέγερση λαθρομεταναστών στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας. Οι λαθρομετανάστες...
διαμαρτύρονται για μία ακόμα φορά για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο – μερικοί βρίσκονται εκεί από τις 20 Μαρτίου 2016 – αλλά και για τις απελάσεις κάποιων από αυτούς στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lesvosnews.gr, οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς, αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή εκεί, αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.
Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς βοηθούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα Πετζετέλ.
Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.
Δείτε το βίντεο από το emprosnet.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου