Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ από independent! Βρέθηκαν σκελετοί ΓΙΓΑΝΤΩΝ...

 Οι αρχαιολόγοι στην ανατολική Κίνα ανακάλυψαν σκελετούς ηλικίας 5.000 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, ανήκουν σε άτομα ασυνήθιστα ψηλά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του independent.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις των οστών στους τάφους στην περιοχή της επαρχίας Shandong, αρκετοί ήταν 1,8 μέτρα ή ακόμα πιο ψηλοί. Παρόλο που σήμερα το ύψος αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο, πριν 5.000 χρόνια ήταν κάτι που ξεπερνούσε τα τότε στερεότυπα. 
«Αυτό βασίζεται μόνο στη δομή των οστών. Αν ήταν ζωντανός, το
ύψος του θα ξεπερνούσε βεβαίως τα 1,9 μέτρα», υπογραμμίζει Φανγκ Χιούι, επικεφαλής της Σχολής Ιστορίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Shandong.
Οι άνθρωποι που ζούσαν στην περιοχή πριν από 5.000 χρόνια εκτιμάται ότι είχαν σχετικά άνετη ζωή, σύμφωνα με την China Daily που επικαλείται δηλώσεις αρχαιολόγων. 
Η περιοχή πιστεύεται επίσης ότι ήταν το πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της κινεζικής περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου