Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ! Ο Κνίτης που με την συνεργασία των Rothschild βγαίνει στις αγορές...


Πώς αλλάζουν τα πράγματα. Ο πρώην Κνίτης έγινε κολλητός των Rothcschild και όπως ισχυρίστηκε χθες το Reuters οι ιδιώτες επενδυτές ετοιμάζονται να τζογάρουν τα χρήματά  τους στην Ελλάδα.
“Κατά τους προηγούμενους μήνες λαμβάναμε ένα τηλεφώνημα σε διάστημα εβδομάδων από τραπεζίτες, αλλά τις τελευταίες 10
ημέρες καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα γύρω από αυτό το θέμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ο Mark Dowding  του BlueBay Asset Management, ενώ πρόσθεσε πως “Η αίσθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πως η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα γίνει άμεσα. Θα περιμέναμε μάλιστα μια τέτοια κίνηση τις επόμενες εβδομάδες πριν οι επενδυτές αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές”.
Ανάμεσα στους ξένους οίκους με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο κ. Τσακαλώτος τον προηγούμενο μήνα ήταν, σύμφωνα με το Reuters, το μεγαλύτερο fund ομολόγων του κόσμου, Pimco, και η αμερικανική Standish. 
Η Pimco, με την οποία ήρθε σε επαφή το Reuters, αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο πως δεν έχει ληφθεί προς ώρας κάποια απόφαση για τον ακριβή χρόνο επιστροφής στις αγορές.
Αυτά βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φοβάται πως όχι αυτοδυναμία, ούτε Πρωθυπουργία δε θα δει. Για έναν και μόνο λόγο. Διότι ξέρει πως το Μαξίμου θα το χειριστεί επικοινωνιακά κατά το δοκούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου