Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ! Λαθρο-εισβολείς που μένουν σε 5αστερο ξενοδοχείο ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ λεφτά και Wi-Fi... (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Είναι από τα χιλιάδες βίντεο που τα συστημικά ΜΜΕ επιλέγουν να αποκρύπτουν για ευνόητους λόγους.
Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε παράνομους λαθρο-εισβολείς οι οποίοι διαμένουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ιταλία, το οποίο φυσικά δεν πληρώνουν, και αντί να πουν ευχαριστώ επέλεξαν να εξεγερθούν και να ζητήσουν και τα... ρέστα.

Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους δοθούν μετρητά και δωρεάν Wi-Fi. Αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη που αντί να προστατέψει τον πολιτισμό της και την κοινωνική της συνοχή επιλέγει να χαϊδεύει τους λαθρο-εισβολείς.
Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου