Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη για τα… 55 ακίνητα της Εύης Καρακώστα που έλεγε στον Άδωνι να κάνει παρέα με τους πλούσιους φίλους του

Τι έφερε στο φως η κόντρα της... πλούσιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Πολλές συζητήσεις προκάλεσε ο άγριος τηλεοπτικός καυγάς του Αδωνι Γεωργιάδη µε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, την οποία ο αντιπρόεδρος της Ν.∆. αποκάλεσε «ζάµπλουτη» όταν εκείνη είπε πως «ο κύριος Αδωνις φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα µε πλούσιους ανθρώπους και όχι µε τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα».
Το «Secret», ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, έκανε µια έρευνα στο τελευταίο δηµοσιοποιηµένο «πόθεν έσχες» της κυρίας Καρακώστα που αφορά το οικονοµικό έτος 2015 και έγινε γνωστό από τη Βουλή τον περασµένο Μάιο.
Σύµφωνα µε αυτό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στη Β΄ Πειραιώς διαθέτει… 55 ακίνητα κάθε λογής, κάτι που την τοποθετεί στη λίστα των βουλευτών µε τις πιο µεγάλες ακίνητες περιουσίες. Ειδικότερα, η κυρία Καρακώστα είναι συνιδιοκτήτρια 22 διαµερισµάτων σε ποσοστό 50%, ενώ δηλώνει επίσης µία «οικία», 15 διαφορετικές θέσεις πάρκινγκ, τέσσερα αγροτεµάχια, τρία οικόπεδα, τέσσερις βοσκοτόπους, δύο αποθήκες, ένα κατάστηµα κ.λπ.
Ολα τα τελευταία σε ποσοστά, κυρίως, 50%



Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apokalipsi-gia-ta-55-akinita-tis-evis-karakosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου