Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ !! ΤΗΝ 79 ΧΡΟΝΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΦΩΤΟ, ΦΕΚ, ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρτεμησία Γεωργιάδου Κυπραίου
Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες όταν έγινε γνωστός στο διαδίκτυο ο διορισμός της 79χρονης Αρτεμησίας Γεωργιάδου Κυπραίου ως μετακλητής στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τα σχόλια στα social media να παίρνουν φωτιά....
Η Αρτεμησία Γεωργιάδου Κυπραίου ήταν για χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Μάλιστα σύμφωνα με έγγραφα που εμφανίζουν φυλοκυβερνητικά site φέρεται να είναι αυτή που είχε ζητήσει τα περισσότερα ρουσφέτια, στις λίστες Ντινάν για λογιαριασμό του γραφείου του Κων.Μητσοτάκη.
Αρχικά τα έγγραφα είχε ανεβάσει στο twitter ο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Στην πρώτη στήλη υπάρχει το όνομα του φερόμενου ως προσλαμβανόμενου, δίπλα την ιδιότητά του, το ΦΕΚ της πρόσληψης (σε ορισμένα ονόματα) και τέλος, σε άλλη στήλη, το όνομα «Κυπραίου», που σύμφωνα με το avgi.gr και άλλα site αφορά την για χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κ.Κυπραίου ή οποία για πολλά χρόνια διοριζόταν και στο ΔΣ του Ντυνάν.


Αυτό που δεν έχει σημειωθεί είναι ότι η Σάκη Κυπραίου είναι στενή συγγενής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας καθώς είναι θεία του, αφού ήταν πρώτα ξαδέρφια με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Προφανώς μέτρησε το συναίσθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το video 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου