Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Το Αθλητικό μεγαλείο στα ύψη. Εκθρόνιση Μπολτ από τον Γκάτλιν και υπόκλιση στον κορυφαίο! ΦΩΤΟ


Εκθρόνιση Μπολτ από τον Γκάτλιν και υπόκλιση στον κορυφαίο! Στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, ο Γιουσέιν Μπολτ έμεινε 3ος στον τελικό των 100 μέτρων, με τον Τζάστιν Γκάτλιν να κατακτά το χρυσό! Yποκλίθηκε με σεβασμό στον Τζαμαϊκανό σπρίντερ ο αμερικανός νικητής...
 Μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου


 
Αποτέλεσμα εικόνας για Full Race - Justin Gatlin beats Usain Bolt in the 100 meter dash World Championships 2017
Πρωταθλήματος του Λονδίνου στην κούρσα των 100 μέτρων είναι ο Τζάστιν Γκάτλιν, αλλά είναι από τις ελάχιστες στιγμές στην ιστορία του αθλητισμού, που ο πρώτος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Full Race - Justin Gatlin beats Usain Bolt in the 100 meter dash World Championships 2017
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Γιουσέιν Μπολτ!
Ο Τζαμαϊκανός, κορυφαίος σπρίντερ στην ιστορία του στίβου, στην τελευταία ατομική κούρσα της καριέρας του, έμεινε τρίτος, αλλά το γεγονός αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τα όσα είχε πετύχει μέχρι και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου