Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΦΡΙΚΗ

Ενώ τον Ιούλιο είχαν λιγοστέψει τα «προσφυγάκια» που προτιμούσαν την Ελλάδα, τον Αύγουστο άρχισαν πάλι να αυγατίζουν. Έτσι, μέχρι χθες και σε διάστημα μιας βδομάδας, μας… προτίμησαν περισσότεροι από 500.
Σύμφωνα με τις «αρχές» (που έχουν πιαστεί επανειλημμένως να εμφανίζουν λιγότερα «προσφυγάκια» απ’ όσα είναι στην πραγματικότητα…), αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου 15.258 άτομα «προσφυγάκια», ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν περί τα 7.450.
Ωστόσο, οι εθνικότητες αυτών που μας… προτιμούν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν. Δεν πρόκειται πλέον για Σύριους ή Ιρακινούς, που θεωρούνται «πρόσφυγες» (έστω και καταχρηστικά, διότι δεν έρχονται από τις εμπόλεμες χώρες τους, αλλά από την Τουρκία που είναι ασφαλής χώρα γι’ αυτούς…), αλλά για λαθρομετανάστες με όλη τη σημασία της λέξεως και δη στη συντριπτική πλειονότητά τους από Αφρικανικές Χώρες, με το νησί της Λέσβου να είναι αυτό που δέχεται το μεγαλύτερο ποσοστό Αφρικανών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου