Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ο κ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙΣτις 15/8/2016 ερωτούσαμε επίσημα τον κ. Μουζάλα για τις επικείμενες επαναπροωθήσεις από την Γερμανία και τις είχε αρνηθει. Συγκεκριμένα ερωτούσαμε τα παρακάτω:
1. Υπάρχει συμφωνία με την Γερμανία για επαναπροώθηση στη χώρα μας μεταναστών, διότι κρίθηκαν υπεράριθμοι στη Γερμανία σε μία κάκιστη εφαρμογή της συνθήκης “Δουβλίνο ΙΙΙ”;
2. Εάν υπάρχει πότε θα ξεκινήσει αυτή; Μαζικά ή με μικρούς αριθμούς περιοδικά για να μην προκληθεί δημόσια κατακραυγή;
3. Μία ανάλογη μαζική και όχι εξατομικευμένη επαναπροώθηση παραβιάζει βασικές αρχές των διεθνών συνθηκών.
4. Η Ελλάδα υφίσταται ήδη πολύ μεγάλη μεταναστευτική κρίση

και μας κατηγορούν για τις συνθήκες. Εάν είναι υπεράριθμοι στην Γερμανία στην Ελλάδα τότε τι είναι;
5. Γιατί δεν επικαλούμαστε την μεταναστευτική κρίση που έχει περιέλθει η χώρα μας, και να ανακαλέσουμε την εφαρμογή προβλέψεων της συνθήκης;

Χθές σε συνέντευξή του στην Γερμανική γερμανική τηλεόρασης (“Report Mainz”), ο κ. Μουζάλας παραδέχθηκε ότι στην ουσία έλεγε ψέματα:
«…η Γερμανία θα αρχίσει και πάλι να επαναπροωθεί πρόσφυγες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Κανονισμού του Δουβλίνου. Υπήρχε πίεση από χώρες της ΕΕ να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε και πάλι επαναπροωθήσεις. Κατανοώ ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να δείξουν στους πολίτες ότι κάνουν κάτι. Γι' αυτό θέλω να τις βοηθήσω».

Η αρχή της αναλογικότητας που αποτελεί καθοριστική αρχή για την συνοχή της ΕΕ πετάχτηκε καιροσκοπικά στα σκουπίδια.
Τι αντάλλαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους Γερμανούς και τους άλλους εταίρους και ...επειδή θέλει να τους βοηθήσει (!!!),...δέχθηκε αυτήν την επαναπροώθηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου