Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΠΕ «ΒΟΘΡΟ» ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!..



Οργισμένη αποδοκιμασία από τον πρόεδρο της Βουλής δηλώσεων που φέρεται να έχει κάνει ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης
Ανακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζει χαρακτηρισμούς όπως «βόθρος» και «κόπρος του Αυγείου» για τη Βουλή και τους βουλευτές, αντίστοιχα, που φέρεται να έκανε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλο εξέδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βούτσης υποστηρίζει ότι τέτοιου είδους δηλώσεις «εμφορούνται και από ακραία φονταμενταλιστική, εν προκειμένω ορθόδοξη, αντίληψη» και ζητά την αποδοκιμασία τους.

Η δήλωση του Νίκου Βούτση έχει ως εξής:

«Τις προηγούμενες ημέρες και ενώ η συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη, αναπαράχθηκε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες μια κυριολεκτικά απίστευτη φερόμενη ως δήλωση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται η Βουλή ως «βόθρος» και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ως «η κόπρος του Αυγεία».

Ήλπιζα ότι θα υπήρχε διάψευση ή έστω ανασκευή επί των δηλώσεων που φαίνεται ότι έγιναν. Σε κάθε περίπτωση, δηλώσεις που πέραν των απαράδεκτων χαρακτηρισμών εμφορούνται και από ακραία φονταμενταλιστική, εν προκειμένω ορθόδοξη, αντίληψη δεν μπορούν να τυγχάνουν ασυλίας και να μην αποδοκιμάζονται από τους αρμόδιους πολιτειακούς και βέβαια θρησκευτικούς παράγοντες.

Επαναλαμβάνω, ελπίζω έστω και σήμερα οι εν λόγω δηλώσεις να διαψευστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου