Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ απο Νέα έγγραφα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ) Λοβέρδου για Καμμένο στη Βουλή: Ζήτησε 8 φορές τα χρήματα από τον Παπαδόπουλο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ. Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε στη Βουλή έγγραφα για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στην Σ. Αραβία, στα οποία όπως ισχυρίζεται αποδεικνύεται ότι ο υπ. Άμυνας «παρακαλούσε τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση» και καλεί τον κ. Καμμένο «να δώσει εξηγήσεις γιατί επεδίωκε διακαώς την εμπλοκή του μεσάζοντα».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή...


«Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στους πολίτες να αποκαλύψω στο βαθμό που μπορώ το μέγεθος και τις διαστάσεις της υπόθεσης της πώλησης των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία και αυτή την υποχρέωση θα την τηρήσω εις το ακέραιο.

Η εμμονή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην συμμετοχή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στην πώληση των πυρομαχικών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Χωρίς τον Παπαδόπουλο ο κ.Καμμένος δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει. 

Καταθέτω σήμερα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο ζήτησε από τον Παπαδόπουλο ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά οκτώ φορές την κατάθεση Ανέκκλητης Ενέγγυας Πίστωσης.

Ήταν όρος της συμφωνίας που υπέγραψαν στις 13.6.2017 ότι εντός δέκα ημερών ο Παπαδόπουλος θα την κατέθετε προκειμένου να διασφαλιστεί το ελληνικό Δημόσιο και να μην χάσει τα χρήματά του.

Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το Υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε συνέχισε να του την ζητά.

Οκτώ φορές!

Με κορυφαία στιγμή την 30η Αυγούστου που ζητά απεγνωσμένα, θα έλεγε κανείς, αυτή την διασφάλιση ξανά από τον Παπαδόπουλο, έχοντας όμως διώξει μια μέρα πριν τους αυθεντικούς εκπροσώπους του Βασιλείου και μαζί με αυτούς το ζεστό χρήμα που διέθεταν για να αγοράσουν.

Ο κ. Καμμένος δεν ήθελε τα λεφτά των Σαουδαράβων και παρακαλούσε δυόμιση μήνες μετά τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι «γιατί»;

Ο κ.Καμμένος οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατί επεδίωκε διακαώς την εμπλοκή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου»

Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

1. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 23 Ιουνίου 2017

2a. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 3 Ιουλίου 2017

2b. Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 3 Ιουλίου 2017

3. Mail Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 6 Ιουλίου 2017

4. Mail Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 21 Ιουλίου 2017

5a. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 26 Ιουλίου 2017

5b. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 26 Ιουλίου 2017

6a. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 18 Αυγούστου 2017

6b. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 18 Αυγούστου 2017

7a. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 22 Αυγούστου 2017

7b. Έγγραφο Ανέκκλητη Ενέγγυα Πίστωση 22 Αυγούστου 2017

8a. Έγγραφο Ανέκκλητη Εννέγγυα Πίστωση 30 Αυγούστου 2017

8b. Έγγραφο Ανέκκλητη Εννέγγυα Πίστωση 30 Αυγούστου 2017


-Σπυράκη: Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις για τον Καμμένο

- Υπ. Εθνικής Άμυνας για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία: Αναπόδεικτοι και ανεύθυνοι οι ισχυρισμοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου