Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ! Είναι θέμα ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ και ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ η ΓΚΕΪ "επιλογή";...

 Μια σημαντική μελέτη που μπορεί στο μέλλον να δώσει καίριες απαντήσεις έκαναν ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία οι οποίοι εξέτασαν τα γονιδιώματα ομοφυλοφίλων και ετεροφυλόφιλων.
Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να βρεθούν δύο γονίδια τα οποία είναι πιο συχνά στους γκέι, τα οποία πολύ πιθανόν να επηρεάζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό των αγοριών προς την ομοφυλοφιλική επιλογή.
Πρόκειται για τα δύο γονίδια, το TSHR στο χρωμόσωμα 14 και το SLITRK6 στο χρωμόσωμα 13. Πρόκειται για την πρώτη φορά που εντοπίζονται γονίδια που πιθανόν να επηρεάζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό και σίγουρα η έρευνα θα προχωρήσει πολύ περισσότερο μετά από αυτή την ανακάλυψη.
Πάντως, οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα δεν είναι οριστικά κι ότι δεν δίνουν οριστική απάντηση στο ερώτημα αν η ομοφυλοφιλία στους ανθρώπους έχει βιολογική βάση, όμως τονίζουν παρέχει πρόσθετες ενδείξεις ότι αυτό όντως συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου