Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΝΤΡΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ τάχα μου αριστερών. Τατσόπουλος: Νατάσσα γλυκιά μου, είσαι μια χαζοβιόλα

❱❱ «Θηρίο» ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή «επαναστατική» συνέντευξη της Μποφίλιου που έγινε talk of the town στα social media, έκανε «θηρίο» τον Πέτρο Τατσόπουλο! Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, θα τα παρατούσε όλα και θα ανέβαινε σαν αντάρτισσα στο βουνό, αν υπήρχε ένας ηγέτης να την εμπνεύσει! Δεν δίστασε, μάλιστα...
να χαρακτηρίσει «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ενωση και δήλωσε ότι «στα βάθη της ψυχής» της είναι «τροτσκίστρια». Σε αυτόν τον αυτοχαρακτηρισμό στάθηκε και ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, ο οποίος σχολίασε στα social media: «Νατάσσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Εως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει». Η τραγουδίστρια, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει παραμείνει σιωπηλή στο «στόλισμα» που της έκανε!
Στην ίδια συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η νεαρή τραγουδίστρια υποστήριξε, επίσης, ότι «η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό», ενώ έριξε... φως και στην ψήφο της: «Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: Επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σημερινή κυβέρνηση: «Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, το “Ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε”. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, είχα πάρα πολλές ανησυχίες». Επειτα περιέγραψε τι της συνέβη όταν πριν από κάποια χρόνια πήρε δημόσια θέση για τη Χρυσή Αυγή: «Μου είπαν διάφοροι, γνωστοί και φίλοι, “είσαι με τα καλά σου;”. Φυσικά και είμαι στα καλά μου. Δέχτηκα απειλές. Από το “θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου” μέχρι που ένας με έφτυσε στον δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου