Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Πλειστηριασμοί! Με επίσημα στοιχεία ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ το ΨΕΥΔΟΣ των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ...

Ένα μεγάλο ψέμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα. Το ψέμα πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Φυσικά τα στοιχεία είναι τελείως διαφορετικά και ξεσκεπάζουν το ψεύδος των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ. Χρησιμοποιούμε επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία από τη σελίδα της www.tnomik.gr, όπου αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί από το 2016.

 

Χαρακτηριστικό των πινάκων είναι πως όχι μόνο επισπεύδονται πλειστηριασμοί για σπίτια κάτω της αξίας των 300.000 € σε ποσοστό 83,3%, όχι μόνο αυτό γίνεται κατά κόρον απ’ τις τράπεζες, αλλά και ότι τα funds δεν αρκούνται στα μεσαίας ή έστω χαμηλής αξίας ακίνητα, αλλά φτάνουν μέχρι και την αρπαγή 156 πάμπτωχων κατοικιών, αυτών των κάτω και των 50.000 € σε ποσοστό 14,4%. Σκεφτείτε πως ορισμένα μπορεί να είναι και πλινθόκτιστα. Έχει υπάρξει τέτοια περίπτωση.

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να δώσουμε συγχαρητήρια στο dromosanoixtos που χθες 8/12 επεξεργάστηκαν και δημοσίευσαν τις πληροφορίες που παραθέσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου