Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Εργαζόταν ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας για 17 χρόνια χωρίς πτυχίο ιατρικής!

Απίστευτο: Εργαζόταν ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας για 17 χρόνια χωρίς πτυχίο!
Ο εν λόγω επιμελητής Β΄ είχε διοριστεί το 2001 - Ο διορισμός του πλέον ανακλήθηκε. Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας βρέθηκε γιατρός, ο οποίος φρόντιζε ασθενείς για 17 χρόνια χωρίς να έχει πτυχίο! Ο εν λόγω γιατρός είχε τοποθετηθεί στο νοσοκομείο στη θέση Επιμελητή Β΄ Παθολογίας το Φεβρουάριο του 2001 και από τότε εργαζόταν ανελλιπώς στο νοσοκομείο Καβάλας...
  Τελικά μετά από δεκαεπτά (17) χρόνια αποδείχθηκε ότι εν λόγω ιατρός εργαζόταν χωρίς να διαθέτει πτυχίο.  Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν την Πέμπτη δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεων η απόφαση για την ανάκληση του διορισμού του.  Παραμένει άγνωστο αν και τι προβλέπεται για τα χρήματα που έχει λάβει ο συγκεκριμένος γιατρός όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετούσε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.  Στο σχετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου