Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η κυβέρνηση δηλώνει: "Ο όρος “Μακεδονία” είναι δεδομένος"

Διαφωνεί κάθετα με το μήνυμα του συλλαλητηρίου η κυβέρνηση και ομολογεί αντίθεση με την βούληση των ελλήνων πολιτών

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

«Οι διαπραγματεύσεις έχουν δυναμική, προϋπόθεση είναι η αλλαγή των αλυτρωτικών αναφορών στο σύνταγμα» τόνισε για το ονοματολογικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ξεκαθάρισε επίσης, μετά τον Νίκο Κοτζιά, ότι ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία είναι δεδομένος.

«Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου ’’Μακεδονία’’, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία) διαφωνούμε κάθετα» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος... αποφεύγοντας να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η διαφωνία της κυβέρνησης με τον λαό...

Και αυτή η "κάθετη" διαφωνία μπορεί να διαγράφει σαφέστατα σημαντικότατες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων (προφανώς και στα θέματα με την Αλβανία και την Τουρκία), όμως διαγράφει αυτομάτως και μια ευθεία ρήξη μεταξύ της κυβέρνησης και των πολιτών, αφού η κυβέρνηση αρνείται να αποδεχθεί την λαϊκή εντολή, κινείται αντίθετα με όσα της επιτάσσει ο εντολέας της (λαός) και ανοίγει την πόρτα της βέβαιης απομάκρυνσής της στις επερχόμενες εκλογές. Οι ελπίδες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορέσει να μεταστρέψει το κλίμα με κάποια ανακοίνωση μείωσης του χρέους σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μετατραπούν σε σοβαρό εκλογικό κέρδος, αφού -όσο και εάν θέλουν να το αποφύγουν- αυτή η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ερώτημα: πόσο πουλήσατε την Μακεδονία, πόσο πουλήσατε την πατρίδα;

https://kostasxan.blogspot.gr/2018/02/blog-post_574.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου