Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ "ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ 374 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & ΤΡΟΛΕΪ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; 1.200.000 ΕΚ. ΕΥΡΩ. ΦΩΤΟ

Οι μπαχαλάκηδες κατέστρεψαν 374 λεωφορεία μέσα σε 3 χρόνια! Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής
Γράψαμε χθες για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τα επικίνδυνα λεωφορεία του ΟΑΣΑ που κυκλοφορούν ως κινούμενες βόμβες στους δρόμους της Αθήνας.
Η αποκάλυψη έγινε ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή... Γιάννη Λαγού και είναι χαρακτηριστικό ότι οι απαντήσεις του αρμόδιου υπουργείου ήταν ψεύτικες, καθώς πρόσφατα κινδύνεψαν πάλι ζωές πολιτών, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε λεωφορείο της γραμμής στη Νίκαια.
Σχετική εικόνα
Αλλά ακόμα κι όταν τα αρμόδια υπουργείου μας... κάνουν την χάρη να απαντήσουν στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής και δημοσιοποιούν πραγματικά στοιχεία, τότε έρχεται το "ψαλίδι" των λογοκριτών, αφού τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Χρυσής Αυγής.
Σήμερα δημοσιοποιήθηκε η είδηση σε μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες, όπως το "protothema" πως από τα στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στην Βουλή οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Μάρτιο του 2018 έχουν βανδαλίσει και καταστρέψει 374 λεωφορεία και τρόλεϊ με συνολικό κόστος 1.136.517 ευρώ για τις τσέπες των Ελλήνων.
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένα λεωφορεία Πατησίων
Αυτό το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα από ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού αποσιωπήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ, λες και το υπουργείο φιλοτιμήθηκε από μόνο του και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του "κοινωνικού έργου" των μπαχαλάκηδων.
Η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τους αποκλεισμούς συνεχίζει τον Αγώνα εντός και εκτός Βουλής για ασφάλεια και την ευημερία των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου