Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δημάρχος Λέσβου: Οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν και κρατάμε τα παιδιά μας κλειδωμένα.


Όπως αναφέρει η DW News: «Νωρίτερα την Πέμπτη, ο οργανισμός βοήθειας «Γιατροί χωρίς σύνορα «προειδοποίησε ότι η Λέσβος«έφτασε σε σημείο έκρηξης »… υπερεκτιμώντας την υγειονομική περίθαλψη και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους λαθρομετανάστες....
οδηγώντας μερικούς να προσφύγουν στη βία».     «Ο λαός της Λέσβου είναι εξαντλημένος», δήλωσε ο δήμαρχος Σπύρος Γαλήνος. «Η καλοσύνη έχει μετατραπεί σε θυμό … και όπου υπάρχει θυμός υπάρχει χώρος για κάθε είδους εξτρεμισμό».  «Οι γυναίκες φοβούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους το βράδυ», συνεχίζει ο κ. Γαληνός. «Τα παιδιά κρατούνται κλειδωμένα σε εσωτερικούς χώρους επειδή οι γονείς φοβούνται να τα αφήσουν να βγουν έξω και να παίξουν.»κραυγάζει αγωνιωδώς.  Οι κάτοικοι αισθάνονται ότι η κυβέρνησή τους παραμελεί και παράλληλα λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού λαθροπροσφύγων, εκείνοι αποτελούν το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της Λέσβου!     (Σχόλιο Hellas-now) Φυσικά προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα βαφτίζοντας τους πάντες πρόσφυγες.. Όμως δεν είναι έτσι.   Πρόκειται για ανθρώπους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα δηλαδή λαθρομετανάστες , ενώ το πραγματικό ποσοστό των προσφύγων ειναι πολύ μικρό. Στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι Λαθρομετανάστες!! εκτός αν έχει πόλεμο το Μπαγκλαντές και το Μαρόκο και δεν το ξέραμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου