Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Ελληνισμός υπό ιστορικό διωγμό

.
Κώστα  Δημ. Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Η ιστορία δεν θα γλύτωνε από την ανθρώπινη μανία (αυτο) καταστροφής. Ηγέτες συγκεκριμένων Κρατών επιχειρούν να ... ξαναγράψουν τα ιστορικά γεγονότα όπως θα επιθυμούσαν να είχαν συμβεί τότε, προκειμένου να επιτύχουν ικανοποίηση τωρινών τους στοχεύσεων /βλέψεων (!).(Σ.Σ Οι
ιστορικοί του παρελθόντος και του μέλλοντος αντικαθίστανται πλέον από τους "ιστορικούς του παρόντος" οι οποίοι ... όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- προς αποκατάσταση της ιστορικής (τους) αλήθειας !
Μας πληροφορούν οι γείτονές και "φίλοι" μας πως:
- Μουσουλμάνοι ανακάλυψαν τον Νέο Κόσμο (προφανώς με πλοία τα οποία κατασκευάζουν οι Τάταροι και οι Μογγόλοι στις στέπες).
- Τα ελληνικά νησιά, η Θράκη κ. α ελληνικά εδάφη ανήκαν εδώ και ... εκατομμύρια χρόνια στην Τουρκία (;).
-Έλληνες Νέρωνες  έκαψαν φεύγοντας , την Σμύρνη της Μ. Ασίας (Σ.Σ Προφανώς μιμήθηκαν τον πρόγονό τους τον Αττίλα, ο οποίος δεν άφηνε τίποτα απυρπόλητο στο πέρασμά του).
-Ο Αχιλλέας ήταν Τουρκαλβανός ήρωας.
- Οι Σκοπιανοί  είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγ. Αλέξανδρου  (Σ.Σ Απόδειξη τα αμέτρητα αγάλματα /ανδριάντες του στα Σκόπια) και φυσικά η Μακεδονία που είναι Σλαβική (Απόδειξη ότι μιλούν Ελληνικά) .
Όλα αυτά θα μπορούσαν να αγνοηθούν, να διακωμωδηθούν, να αποτελέσουν υλικό για έργα επιθεώρησης, παραδείγματα άφατης αυτογελοιοποίησης . Όμως - όπως περίτρανα αποδείχτηκε στο "Σκοπιανό /Μακεδονικό" ζήτημα - τελικά η σκόπιμη /προγραμματισμένη ιστορική παραχάραξη ετών; οδηγεί σε δημιουργία ... "τετελεσμένων". Χώρες, ηγέτες, διεθνές οργανισμοί αποδέχονται (;) την ιστορική στρέβλωση /αλλοίωση και αναγνωρίζουν τα ακατανόητα, πιστεύουν τα ανιστόρητα, τα κραυγαλέα ψεύδη των ανίδεων και ανίερων διαστρεβλωτών /παραχαρακτών.
Επ' ουδενί θα πρέπει να μεταθέσουμε, να παραθεωρήσουμε, ή να αποσιωπήσουμε τις δικές μας ευθύνες. (Σ.Σ Δεν αναφέρομαι σε ανθελληνικές θέσεις στρατευμένων "ιστορικών"- όπως πχ της κας, η οποία τόσο γλαφυρά, ρομαντικά περιέγραψε τον αλήστου μνήμης σφαγιασμό, ως ... σ υ ν ω σ τ ι σ μ ό  στην προκυμαία της Σμύρνης - αλλά στους "Πολιτικούς" του Τόπου που εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζουν με αβάσταχτη ελαφρότητα και επικίνδυνη ανευθυνότητα τις καταστάσεις. Τώρα τρέχουν, αλλά είναι πολύ αμφίβολο αν ποτέ φθάσουν σε εθνωφελές αποτέλεσμα).
Οι Έλληνες ταγοί οφείλουν να αλλάξουν ρότα.
Επιβάλλεται η ομόφωνη χάραξη ενιαίας στρατηγικής  εξωτερικών και άμυνας  για αντιμετώπιση των πλαστογράφων της ιστορίας που επιβουλεύονται την πατρίδα μας.
Είναι ανώφελο και ανόητο να αναλωνόμαστε σε σχοινοτενείς συζητήσεις, σε περισπούδαστες αναλύσεις για το πως θα μεταστρέψουμε σε πραγματικούς φίλους, τους ΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣ γείτονες.
Ακόμα και σωστά άρθρα, που γράφονται, δεν συγκινούν, ούτε τους δικούς μας, ούτε τους ξένους ηγέτες. Κείμενα όπως τα προηγούμενα, αλλά και το σημερινό δικό μου και των άλλων κειμενογράφων δεν έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν, ιδίως τους ξένους. Ενδιαφέρουσα η ανοιχτή επιστολή της εφημερίδας ΕΣΤΙΑΣ (Σ.Σ Στην οποία και προσωπικά ενίοτε αρθρογραφώ) προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας. Στην υποθετική περίπτωση που θα την διαβάσει πόσο θα την λάβει σοβαρά υπόψιν του;  ρητορικό το ερώτημα.
Δεν νομίζω πως ιδρώνει εύκολα το αυτί αποφασισμένων, αδίστακτων μεγαλομανών ασημαντοτήτων. Μικροσκοπικοί ηγετίσκοι, οι οποίοι θέλουν να μείνουν στην ιστορία ως μεγαλοπρεπείς Σουλτάνοι, Μεγαλέξανδροι  διαμορφωτές  της, δεν επηρεάζονται ούτε από άρθρα ή επιστολές, ούτε από χαμόγελα, αγκαλιές, ζεμπεκιές, ή υποχωρήσεις. Άλλη είναι η γλώσσα που αντιλαμβάνονται. (Σ.Σ Προϋπόθεση βέβαια αυτό να το καταλάβουν οι ταγοί μας). Το να τους θυμίζουμε την φιλειρηνικότητά μας, τα κοινά συμφέροντα, "τις θάλασσες ειρήνης που μας ενώνουν" κ. α φληναφήματα, μάλλον εκθέτουν ανεπίτρεπτα την αφέλειά μας.


ΥΓ Ο  Ε λ λ η ν ι σ μ ό ς   β ρ ί σ κ ε τ α ι  -κ α ι - υ π ό  α π η ν ή
     "ι σ τ ο ρ ι κ ό "  δ ι ω γ μ ό,  α π ό  α δ ί σ τ α κ τ ο υ ς   π α ρ α
      χ α ρ ά κ τ ε ς  /π λ α σ τ ο γ ρ ά φ ο υ ς   τ η ς  ι σ τ ο ρ ί α ς  κ α θ ώ ς                κ α ι  α π ό  β δ ε λ υ ρ ο ύ ς   α β α ν τ α δ ό ρ ο υ ς , η μ έ τ ε ρ ο υ ς             κ α ι  ξ έ ν ο υ ς " φ ι λ έ λ λ η ν ε ς " κ α ι  ε λ λ η ν ό φ ω ν ο υ ς  !
      Έ λ λ η ν ε ς   γ ρ η γ ο ρ ε ί τ ε !....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου