Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Θα πληρώσει κάποιος γι`αυτά τα εγκλήματα; Οι Παλαιστίνιοι θρηνούν και θάβουν τους νεκρούς τους - Ανείπωτη οδύνη στην κηδεία της οκτώ μηνών Leila. ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ


(EPA)
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συμμετέχουν σήμερα στις κηδείες των δεκάδων συμπατριωτών τους που έπεσαν χθες νεκροί από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, στη Λωρίδα της Γάζας. 
 
(EPA)
Στις κατά τόπους εξόδιους ακολουθίες επικρατεί θλίψη και οργή για τον χαμό 59 Παλαιστίνιων, μεταξύ των οποίων είναι και ένα μωρό 8 μηνών που έχασε τη ζωή του...
από εισπνοή δακρυγόνων.   
Οι Παλαιστίνιοι θρηνούν και θάβουν τους νεκρούς τους - Ανείπωτη οδύνη στην κηδεία της οκτώ μηνών Leila
Οι εικόνες με την μικρή Leila Anwar Ghandoor να παραδίδεται νεκρή στα χέρια του πατέρα της ο οποίος με τη σειρά του την τοποθετεί στον τάφο της είναι σπαρακτικές. 
(EPA)


Getty Images/ Ideal Image

Getty Images/ Ideal Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου