Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι "Welcome Refugees" είναι τσατσάδες του οργανωμένου εγκλήματος και του Σόρος!

ΣΟΚ!
Το 80% από τις 11.000 Νιγηριανές κοπέλες που μετέφεραν στην Ιταλία οι ΜΚΟ "ανοιχτά σύνορα" βιάστηκαν, υποχρεώθηκαν στην πορνεία και πουλήθηκαν στις μαφίες ως σκλάβες του σεξ. Επίσημα στοιχεία και φυσικά κι οι αριθμοί μιας και κάθε ΜΚΟ που διαχειρίζεται μετανάστες - πρόσφυγες παντελονιάζει 1.350 ευρώ το κεφάλι κάθε μήνα...
Η "αριστερά" συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις στην εισαγωγή απελπισμένων, στον πόλεμο μεταξύ φτωχών, στα φθηνά εργατικά χέρια για το κεφάλαιο.
Και με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων κάνει και μια επικερδή "εργασία". Αν προσθέσουμε τα ποσοστά από την πορνεία, τη διακίνηση ναρκωτικών και σια... μάλλον συμφέρει να γίνουμε αλληλέγγυοι "αριστεροί".
Αλήθεια στην "κοινωνική κατάληψη" του City Plaza ποια ΜΚΟ δηλώνει και τι αριθμό "προσφύγων-μεταναστών", ώστε να αυξάνεται η κονόμα των "αριστερών" αλληλέγγυων;
Καλά το κράτος μπουρδέλο (με κάθε σεβασμό στους οίκους ανοχής που λειτουργούν καλύτερα από την αποικία Ελλαδιστάν) παίρνει ποσοστά; Οι δικαστές τι σκατά κάνουν; Απλώς κρίνουν αντισυνταγματικές τις δικές τους περικοπές και συνταγματικά τα μνημονιακά μέτρα εξαθλίωσης του λαού;
sibilla-gr-sibilla.blogspot.bg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου