Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΕΛΑ ΚΟΡΟΪΔΟ... ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ...! Ρύθμιση Δανείου 243.544 ευρώ για τα αδέλφια Τσίπρα


Αποκαλύψεις για τις ρυθμίσεις του δανείου ύψους 243.544 ευρώ που έλαβε η τεχνική εταιρεία των αδελφών του Αλέξη Τσίπρας, φέρνει στο φως η εφημερίδα Παραπολιτικά.  Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:...
Κι όμως, πρόσβαση σε τραπεζικά ιδρύματα και, πολύ περισσότερο, σε ζεστό χρήμα υπήρξε και υπάρχει… Όπως υπήρξαν τράπεζες, την περίοδο της κρίσης, που «κατανοούσαν» τα προβλήματα των επιχειρήσεων και εμφάνιζαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους… Μπορεί αυτό, στην Ελλάδα των Μνημονίων, να μην ήταν προνόμιο της συντριπτικής πλειονότητας συμπολιτών μας, αλλά ορισμένοι με εκλεκτικές συγγένειες φαίνεται ότι διέθεταν και διατηρούν άμεση και διαρκή πρόσβαση σε αυτές τις τράπεζες.  Ο λόγος για την τεχνική εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε., στην οποία συμμετείχαν και συμμετέχουν (;) ως ομόρρυθμοι εταίροι τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσίπρας και Ζαννέτ Τσίπρα και η οποία κατάφερε το 2016, την περίοδο δηλαδή της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, να ρυθμίσει το δάνειό της, ύψους 243.544 ευρώ, και μάλιστα με ευνοϊκότατους όρους, δηλαδή με αποπληρωμή της οφειλής σε 49 μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις των 4.970 ευρώ η κάθε μία και κυρίως με συμφωνία σταθερής δόσης, με μόλις… 300 ευρώ τον μήνα, για τα πρώτα 2 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου