Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Άδωνις ρίχνει το δούλεμα του αιώνα στον Καμμένο... ακόμα και ο Ζαχαριάδης γέλαγεΕδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι κυβερνητικά κλιμάκια θεωρούν πλέον «ξεγραμμένους» τους ΑΝΕΛ, δεν προτίθενται να τείνουν χείρα βοηθείας για την εκλογική τους επιβίωση και κρίνουν ότι ο κόμμα φυλορροεί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν νέες συμμαχίες, ακόμη και προεκλογικά αν προκύψει ανάγκη, ώστε να ξεφύγει η κυβέρνηση από την ομηρεία Καμμένου.
Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η τηλεοπτική συζήτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη. «Μην κάνετε τον Καμμένο σκουπίδι» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Ζαχαριάδη, επειδή παρά τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση αν ισχύσει η απλή αναλογική, η κυβερνητική πλειοψηφία τον αγνόησε επιδεικτικά:
«Σαν να μην το 'πε ο Καμμένος. Τίποτα, μηδέν. Οταν ρώτησα ότι ο συγκυβερνήτης ζητάει πλαφόν 3% μου απάντησαν ότι αφού το ΚΚΕ ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική, δεν πειράζει τι λέει ο Καμμένος.Αρα δεν έχουμε ανάγκη τον Καμμένο, έχουμε γραμμένο τον Καμμένο δεν λέω που γιατί είμαστε στην τηλεόραση. Ας πούμε στα παλιά μας τα παπούτσια, προφανώς κάπου χειρότερα.. Τον έχουν του πεταματού... σκουπίδι! Εγώ δεν ανέχομαι να τον κάνετε σκουπίδι! Ήταν κάποτε βουλευτής της ΝΔ, μην τον κάνετε σκοπίδι, λυπηθείτε τον και λίγο!», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο Κώστας Ζαχαριάδης γέλασε με το αστείο.

«Τον συγκυβερνήτη τους τον έχουν του πεταματού, σκουπίδι», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Ας σημειωθεί επίσης ότι στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis που δημοσιεύτηκε σε άλλο φιλοκυβερνητικό φύλλο και ήταν εμφανώς φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έδινε μόνο 4,6 μονάδες προβάδισμα στη ΝΔ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είχαν καταποντιστεί με ποσοστό 1,1% στις προσεχείς εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου