Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Φιλοκυβερνητική εφημερίδα κάνει φέτες τον Τέρενς Κουίκ


Για πρώτη φορά, εφημερίδα που πρόσκειται φιλικά στην κυβέρνηση μιλά με τόσο απαξιωτικό τρόπο για στέλεχος των ΑΝΕΛ, του κόμματος της συγκυβέρνησης, και ειδικότερα για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.
Το απαξιωτικό σχόλιο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Εφημερίδα των Συντακτών» έγινε με αφορμή ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ μετά τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης.
Γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα:

«Είναι Υφυπουργός Εξωτερικών ο Τέρενς Κουίκ αν και πιο σωστά θα έπρεπε να είναι Υφυπουργός Θρησκευμάτων ή, ακόμη καλύτερα, Υφυπουργός πασών θρησκειών ανά τη Γη.

Deputy Foreign Minister of Hellenic Republic ο αγαπητός και πιστός Τέρενς αλλά ευχαριστεί Κύριους και Παναγίες (τους δικούς μας) καθώς και Κυρίους και Παναγίες των άλλων, όπως τη θεότητα της Ταϊλάνδης. Ποια να είναι άραγε η θεότητα της Ταϊλάνδης που έκανε το θαύμα της;



Πάλι καλά που δεν ευχαρίστησε και το δωδεκάθεο... Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι απόλαυση κάθε φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου