Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Τί ρωτάτε...??? Ο άνθρωπος είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.!! ξεπουλά την Ελλάδα τι δεν καταλαβαίνετε..???

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι πατριώτες Έλληνες που οι πατεράδες και οι παππούδες μας πλήρωσαν με αίμα αυτή την πατρίδα.... Μήπως πρέπει να δούμε τι ακριβώς εννοεί το άρθρο 120 του συντάγματος...??? Αλήθεια ο συννένοχος προδότης Πάκης πού είναι..??
Τί λέει άραγε για το ξεπούλημα..?? Εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από τις λέξεις...??? Η απλά κάνει το ίδιο που έκανε όταν ο Κασιδιάρης κατάβρεξε τις γυναίκες on camera , δηλαδή κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα...??? Τον πληροφορώ όμως ότι είναι πολύ πιθανό αργότερα να ακούσει τα παραγγέλματα του αποσπάσματος στο Γουδή.......

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου