Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Ν.Φίλης: «Μην περιμένετε ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας με το τέλος των Μνημονίων»

Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, δηλώνει στα ΝΕΑ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η προχθεσινή εξέλιξη στο Eurogroup για ένα ασήμαντο θέμα δείχνει πόσο είναι αποφασισμένο το ιερατείο της λιτότητας να επιμείνει σε μια πολιτική που καταστρέφει την Ευρώπη, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.
Πρόκειται για μονομερή κίνηση εναντίον της χώρας μας, συνέχισε το σκεπτικό του ο πρώην υπουργός και προσέθεσε:
«Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, για μία χώρα, που παρά τα σημαντικά βήματα, παραμένει αποικία χρέους, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση».
Θα απαιτήσει συγκρούσεις και πρέπει από τώρα να είμαστε έτοιμοι να τις δώσουμε» κατέληξε.
Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι είναι επωφελής για τα ελληνικά συμφέροντα και βοηθά στη διαμόρφωση συνθηκών ιδεολογικής και πολιτικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου