Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

ΑΛΗΘΕΥΕΙ η Καταγγελία Κωνσταντοπούλου. Στα κρυφά ο Κοντονής στον Άρειο Πάγο; ΒΑΡΥΤΑΤΟ ατόπημα, αν συνέβει κάτι τέτοιο. ΒΙΝΤΕΟ


O υπουργός δικαιοσύνης  Στ. Κοντονής επισκέφθηκε κρυφά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για εντεταλμένη παρασιώπηση μιας κυβερνητικής παρέμβασης που είναι εξόφθαλμη...
σημείωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. «Ο Σταύρος Κοντονής κατελήφθη στον Άρειο Πάγο να επισκέπτεται κρυφά την εισαγγελέα. Ήρθε χωρίς να ειδοποιηθεί κανείς καθώς η κάμερα της ΕΡΤ που υπήρχε ήταν για άλλο λόγο. Τελικά η κάμερα αποσύρθηκε», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου