Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Θα μας μπλέξει άσχημα το δίποδο κτήνος. Ξαφνικά φέρνουν πίσω τον Ελληνα πρεσβευτή στη Μόσχα με απόφαση Κοτζιά


Ξαφνικά μετατίθεται ο Ελληνας πρεσβευτής στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς, με απόφαση του Νίκου Κοτζιά.Η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών προχώρησε σε αυτή την απόφαση, ενώ οι σχέσεις της Αθήνας με τη Μόσχα είναι τεταμένες, έπειτα από την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα....
και τα αντίποινα από τη ρωσική πλευρά. Στον κ. Φρυγανά ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι πρέπει να επιστρέψει στην κεντρική υπηρεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Ο ίδιος λυπημένος αλλά ψύχραιμος αποχαιρέτισε τους διπλωμάτες της ελληνικής πρεσβείας, σύμφωνα με τον ANT1.  Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα προηγήθηκε η ανταπάντηση του υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις απελάσεις Ελλήνων διπλωματών, επισημαίνοντας ότι, το Κρεμλίνο «πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας” κατηγορώντας τη Μόσχα ότι απομακρύνεται από τις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου