Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πιο ΚΟΠΑΝΟΣ πεθαίνεις! Οι "Κουμμουνισμένοι" παθαίνουν με τη σημαία, οτι κι οι βρυκόλακες με το Σταυρό. Πρωτοφανής δήλωση Κυρίτση: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα στην Β.Παπαχρήστου».ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΑ την Ελληνική Σημαία, που οι όμοιοί του καίνε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης χαρακτηρίζοντας ως «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια που έδωσε ο πρωθυπουργός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.  Έτσι λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών Γιώργος Κυρίτσης...
ο οποίος στην εθνική τραγωδία στο Μάτι δεν προχώρησε ούτε σε μια απλή δήλωση κριτικής για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ή για την στάση των υπουργών και του Α.Τσίπρα, όταν 93 άνρθωποι έχασαν την ζωή τους ενοχλήθηκε τώρα από τη νίκη της Βούλας Παπαχρίστου και τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα που ίσως να ήταν και η μόνη σωστή κίνηση που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.  Έτσι λοιπόν οι ιδεολογικές «αγκυλώσεις» άνευ ουσίας και πραγματικής σημασίας, είναι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πιο σημαντικές από το θάνατο 93 ανθρώπων ή από την εκχώρηση της Μακεδονίας ή από την φτωχοποίηση των Ελλήνων την οποία η κυβέρνησή του με αυτόν υποστηρικτή την εφάρμοσε με απόλυτη ακρίβεια.   Τέτοιες δηλώσεις είναι συνήθως για μικροκομματικά οφέλη και για το εσωτερικό ακροατήριο. 

ΔΕΙΤΕ τo tweet είχε δημοσιευθεί από το πρωί και προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση.

Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου