Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πάνος Καμμένος: «Ντρέπομαι για τις απόπειρες δωροδοκίας στα Σκόπια»

 Πάνος Καμμένος: «Ντρέπομαι για τις απόπειρες δωροδοκίας στα Σκόπια»

Νέες φωτιές ανάβει ο Πάνος Καμμένος ο οποίος με ανάρτησή του πριν από λίγο στο Twitter ουσιαστικά υιοθετεί τις καταγγελίες για δωροδοκίες στα Σκόπια προκειμένου να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υπουργός εθνικής Άμυνας αναφέρεται εμμέσως στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον δημοσιογράφων, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE ο οποίος μίλησε για προτάσεις 2 εκατομμυρίων, σε βουλευτές του κόμματος του ώστε να... παραχωρήσουν την ψήφο τους.
«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην ευρώπη των αξιών και της Δημοκρατίας όποιος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές θα προφυλακίζεται και όποιος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια στην συζήτηση που άνοιξε στο υπουργικό συμβούλιο και οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου