Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Όσοι πιστέψαμε στην Ευρώπη την πατήσαμε άσχημα ! Τώρα πλέον ο σώζων εαυτόν σωθητω

Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή ...
Σκεψου σε τι ζωα απευθυνονται! 3.5 χρονια δεν επιασαν εναν κλεφτη και το τελευταιο εξαμηνο θα πιασουν ενα και θα ξαναβγουν ! Μιλαμε για τετοιο δουλεμα απο τον Σφακιανο ( δημοκρατικο ) Κρητικο υπουργο των συριζανελ που εφεραν στην εξουσια οι κρατικοδιαιτοι Ελληνες για να
περισωσουν τα ( κεκτημενα ) τους και να τιμωρησουν τους προηγουμενους δραστες της μεγαλης αρπαχτης των δανεικων και των διορισμων ! Οπως καταλαβαινεται ειμαστε απολυτως περικυκλομενοι απο τα πρασινομπλεκοκκινα κρατικοδιαιτα ερπετα με την ( δικαιοσυνη ) μαριονετα στα χερια τους , χωρις διεξοδο διαφυγης . Οι περιουσιες μας στα δοντια τους να τις κατασπαραξουν μαζι με τους ( δανειστες ) και τους ( θεσμους ) που εφεραν ταχα μου ταχα για ( αμεροληπτους ) διαιτητες ! Μακαριοι αυτοι που προλαβαν να φυγουν απο το φορολογικο Νταχαου ρευστοποιοντας την περιουσια τους σε αυτη την βαλκανοανατολιτικη χωρα των φεουδων . Όσοι πιστέψαμε στην Ευρώπη την πατήσαμε άσχημα ! Τώρα πλέον ο σώζων εαυτόν σωθητω

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου