Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΤΩΡΑ. ΣΚΟΠΙΑ. Μετά απο ΤΥΦΩΝΑ δολλαρίων πέρασε από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζόραν Ζάεφ
Συγκέντρωσε τελικά την απαιτούμενη πλειοψηφία ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και πέρασαν οι συνταγματικές αλλαγές από την πρώτη ψηφοφορία. Συνολικά 80 βουλευτές, σε σύνολο 117, ψήφισαν υπέρ της πρότασης κάτι που σημαίνει πως ψήφισαν υπέρ και 8 βουλευτές της αντιπολίτευσης....
 Το μεσημέρι σε σκοπιανά ΜΜΕ είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως είχε συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών για την έγκριση των συνταγματικών αλλαγών.
Mέσα στις επόμενες 20 μέρες θα ακολουθήσουν ακόμα δύο ψηφοφορίες στις οποίες απαιτείται η θετική ψήφος των 2/3 της Βουλής. Σε περίπτωση που ο Ζάεφ συγκεντρώσει την πλειοψηφία, η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώνεται οριστικά από την πλευρά της ΠΓΔΜ. Τώρα, αναμένεται η αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά τις καταγγελίες για χρηματισμούς βουλευτών που αρνούνταν να υπερψηφίσουμε τη συμφωνία Σκοπιανό προκειμένου να αλλάξουν γνώμη. Με την αλλαγή του ονόματος θα ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου