Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Μαύρα εκατομμύρια του Σόρος σε Σύριζα-Ανέλ για την προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

Την μαύρη χρηματοδότηση της κυβέρνησης με σιωνιστικά κεφάλαια για την προδοσία της Μακεδονίας ανέδειξε σήμερα με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Με κεντρικό πρόσωπο τον αρχισιωνιστή Τζορτζ Σόρος, προωθήθηκε με τεράστια κονδύλια η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων. Εις ό,τι αφορά τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ....

– για τα οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση – απαιτήσαμε να έρθουν άμεσα στο φως και να ενημερωθεί ο Ελληνικός Λαός για το μαύρο χρήμα που διακινείται αφειδώς με επίσημες κυβερνητικές υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου